• fmcgRecipes


fmcgRecipes

Opskriftssystem


Fødevareindustri, restaurant og køkkener

fmcgRecipes er et modulopbygget opskriftssystem som konfigureres efter dit behov. fmcgRecipes kan opsættes til at styre fra ét produktionssted til flere lokationer/produktionssteder. Administratoren bestemmer hvilke funktioner og hvilke data som den enkelte bruger skal have adgang til. Mulighed for at leverandører kan indtaste råvareoplysninger/specifikationer, produktionsplanlægning, POS tool, omkostningsoverblik, emballage, mærkegenerator for akkrediteringslabels (økologimærke, fuldkornsmærke etc), historik og versionsstyring.

Herudover har fmcgRecipes de funktioner som man kan forvente af et opskriftssystem så som næringsberegninger, deklarationer, QUID, tørstoffer, koncentrater, autofiller, vægt i kg eller gram, beregning i vægt eller %, kopiér opskrift, varianter af opskrift, sammensatte opskrifter og ingredienser.

Fordele ved fmcgRecipes

Et etableret system
Gennem de seneste år er er antallet af produktionssteder og brugere vokset kraftigt, især i bagerisektoren. I dag anvendes fmcgRecipes af producenter i Danmark, Sverige, Norge og Slovakiet.

Brugervenligt
fmcgRecipes er lavet så det kan bruges af alle og systemet bliver brugt af mange typer brugere (råvareleverandører, ledelse, produktion, butik, køkken, restaurant mfl).

100% web-baseret
fmcgRecipes er en online browser-baseret løsning, der kører som en cloud-løsning hos fmcg solutions. Der betales et fast månedligt abonnement for fmcgRecipes.

Ægte intern og ekstern integration
fmcgRecipes kan integreres med både interne systemer og eksterne systemer. Med integrationsmodulet i fmcgRecipes kan der integreres til virksomhedens ERP-system, og der kan opsættes “mapping” og “konvertering” på feltniveau, som udføres ifm. indlæsning. fmcgRecipes er sammen med fmcgProducts en helt unik løsning, hvor en opskriftsændring slår igennem hele vejen fra opskrift til GS1-datamodtager (forbruger).


Kontakt


Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af os.

captcha

Online support


Vi har online support hele dagen - hurtigt og effektivt.


fmcg solutions · Gydevang 39, 3450 Allerød, Denmark · Phone: +45 7020 2104 · Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Follow us on LinkedIn.

© 2013-2024 fmcg solutions. All Rights Reserved