fmcg small2

fmcgProducts

100% korrekte produktdata og fuld integration til gs1

Når produktdata registreres i fmcgProducts, kan produktdata automatisk sendes alle tænkelige steder hen. Én indtastning giver 100% korrekte produktdata overalt!

 

Mange systemer, giver mange fejl
Mange dagligvareleverandører redigerer produktdata i flere forskellige systemer. Samme produktdata blive derved tastet mange gange i forskellige systemer til produktudvikling, produktlivscyklus, ERP, kvalitet, produktion, salg, marketing, labels, web-site, og i GS1Trade Sync. De mange indtastninger af samme produktdata i mange systemer, giver mange fejl.

Er I blandt dem, som stadig bruger mange systemer? Så kontakt fmcg, og lad os sammen finde den rigtige løsning til jer.

 

Fordele ved fmcgProducts

Et etableret system
fmcgProducts bygger på 10 års erfaringer fra det nordiske marked for produktdata-løsninger. I dag bruger en lang række virksomheder i alle størrelser, fmcgProducts i deres daglige administration af produktdata.

Brugervenligt
fmcgProducts er lavet så det kan bruges af alle og systemet bliver brugt af alle. Efter en kort introduktion og gennemgang af fmcgProducts, er I klar til at bruge og administrerer jeres produktdata.

Import af Excel regneark
Overgang til fmcgProducts betyder ikke timer af indtastning, og efterfølgende korrektur på indtastning. Vi kan integrere med jeres nuværende systemer samt GS1, så eksisterende produktdata importeres til fmcgProducts.

Eneste system på markedet i Danmark med 100% integration til GS1 Danmark, Valido Sverige og Synkka Finland.
fmcgProducts kan som det eneste system i Danmark håndtere det "fulde" GS1-produkthieraki - inklusiv udenlandske datamodtagere.

gs1all

 

Ægte intern og ekstern integration
fmcgProducts er den eneste løsning på markedet, der tilbyder administration af produktdata med integration til både interne systemer og eksterne systemer såsom GS1Trade Sync, GS1 Validoo og GS1 Synkka. Med integrationsmodulet i fmcgProducts kan der integreres til virksomhedens ERP-system, og der kan opsættes “mapping” og “konvertering” på feltniveau, som foretages ifm. den automatiske indlæsning. Egne felter er understøttet i fmcgProducts, og kan oprettes efter behov.

Overgang til fmcgProducts betyder ikke timer af indtastning, og efterfølgende korrektur på indtastning. Vi kan integrere med jeres nuværende systemer samt GS1, så eksisterende produktdata importeres til fmcgProducts.

PDF skabeloner
Ved hjælp af standard PDF skabeloner kan du selv opbygge egne produktbeskrivelser, grossistudskrifter etc. i fmcgProducts.

Prøv fmcgProducts