• fmcgProducts


fmcgProducts

Én indtastning og 100% korrekt


GS1 - uden problemer - til skandinaviske, europæiske og internationale markeder

100% korrekte produktdata og fuld integration til GS1
Når produktdata registreres i fmcgProducts, kan produktdata automatisk sendes alle tænkelige steder hen. Én indtastning giver 100% korrekte produktdata overalt! 

Mange systemer, giver mange fejl
Mange dagligvareleverandører redigerer produktdata i flere forskellige systemer. Samme produktdata blive derved tastet mange gange i forskellige systemer til produktudvikling, produktlivscyklus, ERP, kvalitet, produktion, salg, marketing, labels, web-site, og i GS1. De mange indtastninger af samme produktdata i mange systemer, giver mange fejl.

Er I blandt dem, som stadig bruger mange systemer? Så kontakt fmcg, og lad os sammen finde den rigtige løsning til jer.

Fordele ved fmcgProducts


Et etableret system
fmcgProducts bygger på 10 års erfaringer fra det nordiske marked for produktdata-løsninger. I dag bruger en lang række virksomheder i alle størrelser fmcgProducts i deres daglige administration af produktdata.

Brugervenligt
fmcgProducts er lavet så det kan bruges af alle og systemet bliver brugt af alle. Efter en kort introduktion og gennemgang af fmcgProducts, er I klar til at bruge og administrerer jeres produktdata.

Import af Excel regneark
Overgang til fmcgProducts betyder ikke timer af indtastning, og efterfølgende korrektur på indtastning. Vi kan integrere med jeres nuværende systemer samt GS1, så eksisterende produktdata importeres til fmcgProducts.

Eneste system i Skandinavien
Eneste system på markedet med 100% integration til GS1 Danmark, GS1 Validoo Sverige, Dabas Sverige, GS1 Synkka Finland, Tradesolution EPD Norge, GS1 Tyskland (1WorldSync/Atrify) og GS1 Holland.
fmcgProducts kan som det eneste system i Skandinavien håndtere det "fulde" GS1-produkthierarki - inklusiv udenlandske datamodtagere.

gs1all

Ægte intern og ekstern integration

fmcgProducts er den eneste løsning på markedet, der tilbyder administration af produktdata med integration til både interne systemer og eksterne systemer såsom GS1Trade Sync, GS1 Validoo og GS1 Synkka. Med integrationsmodulet i fmcgProducts kan der integreres til virksomhedens ERP-system, og der kan opsættes “mapping” og “konvertering” på feltniveau, som foretages ifm. den automatiske indlæsning. Egne felter er understøttet i fmcgProducts, og kan oprettes efter behov.

Overgang til fmcgProducts betyder ikke timer af indtastning, og efterfølgende korrektur på indtastning. Vi kan integrere med jeres nuværende systemer samt GS1, så eksisterende produktdata importeres til fmcgProducts.

PDF skabeloner
Ved hjælp af standard PDF skabeloner kan du selv opbygge egne produktbeskrivelser, grossistudskrifter etc. i fmcgProducts.

Integration til billede-databaser/media stores
fmcgProducts har integration til eksterne billede-databaser så som GS1Trade Image, Validoo Mediastore, Digizuite, Collabra CWay og Tradesolution EPD Mediastore, så jeres billeder i disse systemer nemt kan bruges i GS1 og andre interne og eksterne systemer.


Mange virksomheder bruger fmcgProducts til GS1

Vi hjælper alle typer virksomheder - vi kan også gøre jeres integration til GS1 problemfri.

Kontakt


Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af os.

captcha

Online support


Vi har online support hele dagen - hurtigt og effektivt.


fmcg solutions · Gydevang 39, 3450 Allerød, Denmark · Phone: +45 7020 2104 · Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Follow us on LinkedIn.

© 2013-2024 fmcg solutions. All Rights Reserved