fmcg small2

fmcgRecipes

Opskriftssystem til fødevareindustri, restaurent og køkkener

Modulopbygget opskriftssystem som konfigureres efter dit behov. fmcgRecipes kan opsættes fra at styre et produktionssted, til flere lokationer / produktionssteder. Administratoren bestemmer hvilke funktioner og hvilke data som den enkelte bruger skal have adgang til. Mulighed for at leverandører kan indtaste råvareoplysninger/specifikationer, produktionsplanlægning, POS tool, omkostningsoverblik, emballage, mærkegenerator for akkrediteringslabels (Økologimærke, fuldkornsmærke etc), historik og versionsstyring.

Herudover de funktioner som man kan forvente af et opskriftssystem (næringberegninger, deklarationer, QUID, tørstoffer, koncentrater, autofiller, vægt i kg eller gram, beregning i vægt eller %, koipier opskrift, varianter af opskrift, sammensatte opskrifter og ingredienser.

Fordele ved fmcgrecipes

Et etableret system 
Gennen de sidste 4 år er er antallet af produktionssteder og brugere vokset kraftigt, især i bagerisektoren. Idag anvendes fmcgRecipes af mere en 1000 producenter med over 4000 brugere i Danmark, Sverige, Norge og Slovakiet.

Brugervenligt 
fmcgRecipes er lavet så det kan bruges af alle og systemet bliver brugt af alle (råvareleverandører, ledelse, produktion, butik, køkken, restaurent mfl).

100% web-baseret 
fmcgRecipes er en online browser-baseret løsning, der kører som en cloud-løsning hos fmcgsolutions.dk. Der betales et fast månedligt abonnement for fmcgRecipes.

Ægte intern og ekstern integration
fmgcRecipes kan integres med  både interne systemer og eksterne systemer. Med integrationsmodulet i fmcgRecipes kan der integreres til virksomhedens ERP-system, og der kan opsættes “mapping” og “konvertering” på feltniveau, som udføres ifm. indlæsning. En helt unik løsning sammen med fmcgProducts, hvor en opskriftsændrng  slår igennem hele vejen fra opskrift til GS1 datamodtager (forbruger).

Prøv fmcgRecipes